Rólam

Az oldalam célja, hogy érdekes témákban jelenítsek meg tartalmakat. Szeretném, hogy az évek alatt megszerzett ismeretemet, számomra fontos értéket közvetítő honlapok ismereteit megosszam Veletek.

A számítástechnika világába 30 évvel ezelőtt szerettem bele, mert hihetetlen tudást birtokol, ha az ember jó helyen keresgél. Ezért is nyitottam az Android oldalamat, ahol próbálok olyan hasznos alkalmazásokat megismertetni, melyek értéket képviselnek.

A végzettségemet tekintve Regisztrált IFRS mérlegképes könyvelő vagyok. 30 éve pénzügyi területen dolgozom. Az első 14 évemet könyvelőként éltem, majd IT számviteli rendszerek szervezésével foglalkoztam. Az elmúlt években pedig rendszer-adminisztrátorként dolgozom.

Sokat olvasom a hírportálok oldalait. Sokszor röppennek fel hírek, melyek kommentek cunamiját eredményezi. A Gondolataim oldalon ezen témákat boncolgatnám, továbbá egyéb hasznos információkat osztanék meg Veletek.

Szeretem a természetet, az állatokat, az emberi természet világát, a pénzügyet, a gazdaságtant, stb. így mindenféle témában követek blogírókat, kiknek írásai számomra is nyújtanak további hasznos információkat, ezért úgy gondoltam, hogy megjelenítem írásaikat, hogy ezzel is támogatva hasznos munkájukat.

Ezeket a blogokat a Másokírták oldalamon szeretném összegyűjteni számotokra. Amennyiben úgy érzitek, hogy a cikkeik hasznosak, akkor kérlek, a Facebookon jelöljétek is be Őket, és kövessétek munkásságukat.

Már gyerekkorom óta mindenem a zene és ezen belül is a magyar zene. Zenét hallgatok, ha vidám, ha szomorú, ha feladatokkal teli, stb. vagyok, és persze mindenhol, ebből valahogy nem tudok kinőni, mert minden hangulatra lehet találni olyan zenét, mely széppé teszi napjaimat.

Zenei ízlésemet tekintve mindenevő vagyok, csak ne legyen igénytelen. Azért van kedvenc műfajom, ami a rock, metál és ezek műfajai, ezért gondoltam, hogy a Zenék oldalamon többségében a média által nem játszott, igényes zenéket linkelnék be.

Amennyiben megtetszik 1-1 előadó, akkor kérlek, keressétek fel YouTube, valamint Facebook csatornáikat, jelöljétek be Őket, ezzel is segítve értékes munkájukat.

Már gyerekkoromban felfedeztem a könyvek világát. Az olvasás az ember által kitalált lejobb tevékenység. A könyvek elrepíthetnek egy világba a fantáziánkon keresztül, de hasznos információk tárháza is lehet. A Könyvek oldalamon  e világba kalauzolnám el az olvasót.

Néha ha az időm engedi szívesen leülök megnézni egy jó filmet, vagy sorozatot. A film a könyvekhez hasonlóan egy elképzelt világot tárnak elénk, de itt nem kell fantázia, mindent elképzelnek helyettünk. Bár silányabb mint a könyv, azért készültek olyan filmek, melyek megérdemlik, hogy megnézzük őket. A Filmek oldalamon, műfajtól függetlenül mutatnék be értékes tartalommal bíró filmeket, sorozatokat.

Alap természetemet tekintve optimista, mindenen nevetni tudó természetű vagyok, ezért gondoltam, hogy nyitok egy Képek oldalt, ahol vicces dolgokat jelenítenék meg, állat, természet, stb. képekkel színesítve.

Magán életemet tekintve egyedülálló anyuka vagyok. Több mint 10 éve nevelem egyedül gyermekemet minden külső segítség nélkül, mely nagy kihívás életemben.

Mottóm: Nekem nincsenek problémáim, csak megoldandó feladataim!

Ezt az oldalamat hobbiként üzemeltetem, ezzel is tanulva a WEB lap készítés fortélyait.